Nustay, wie zijn wij

Nustay, het nieuwste boekingsplatform voor alleen leden, is zijn reis begonnen in Kopenhagen, waar nu ons hoofdkwartier is gevestigd. Sinds onze oprichting in september 2014 is Nustay razendsnel gegroeid. We zijn vastbesloten om de branche van hotelboekingssites voor altijd revolutionair te veranderen door onze klanten met behulp van big data en onovertroffen algoritmes een gepersonaliseerde boekingservaring te bieden en het perfecte hotel te vinden voor hun reis voor een ongeëvenaarde prijs.

Nustay is een met durfkapitaal gefinancierd bedrijf met prominente beleggers, zoals Lars Seier Christensen (oprichter van Saxo Bank), Casper Christensen (Deense filmster) en het in Singapore gevestigde RB Investments.

Nustay in een notendop

Nustay's multiculturele team van gepassioneerde vernieuwers werkt vanuit kantoren in Kopenhagen, Dubai en Kiev. Het is ons streven om 's werelds beste platform voor het boeken van hotels te worden. We willen graag een wereld aan mogelijkheden openen en iedereen een beetje luxe bieden. We vinden eerlijkheid, teamwork, uitzonderlijke klantenservice, exploratie en ambitie erg belangrijk.

Vision and mission

Visie en missie

Het is onze visie om de beste en meest innovatieve portal voor hotelboekingen ter wereld te zijn. Het is onze missie om jou de mogelijkheid te geven op de beste, meest kosteneffectieve en slimste manier het perfecte hotel voor jouw reis te vinden en te boeken. Tegelijkertijd willen we hotels een platform bieden om hun bedrijf nog winstgevender te maken. We noemen dit 'het nieuwe boeken'.

Team spirit and unity

Teamgeest en eenheid

Bij Nustay omarmen we alle culturen en overtuigingen. We hebben klanten en teamleden over de gehele wereld en we zijn ervan overtuigd dat het opdoen van nieuwe ervaringen, het verbreden van je horizon en het openen van nieuwe perspectieven zorgen voor een betere toekomst voor ons allen. Als gepassioneerde verkenners van de wereld zijn we altijd op zoek naar het volgende avontuur in het onbekende. Als team dragen we deze overtuiging uit in ons dagelijkse werk en we streven ernaar om een open omgeving te creëren voor iedereen.

Customer care

Klantenservice

Alles bij Nustay wordt precies afgestemd op de wensen van onze klanten. Klantenservice heeft bij ons topprioriteit, of een klant nu een luxueus 5-sterrenpaleis boekt of een overnachting in een hostel, elke klant is belangrijk en iedereen krijgt dezelfde snelle en toegewijde aandacht, dag en nacht. Het is ons doel om je de best mogelijk vakantie-ervaring te bieden.

Vision and mission

Ontdek je volgende avontuur

Nustay biedt de laagste prijzen voor meer dan 1,5 miljoen hotels wereldwijd en maakt gebruik van alle beschikbare kanalen om mensen te inspireren om uit hun comfortzone te stappen en de wijde wereld in te trekken. Heb je een speciale wens? Wil je dat we precies het juiste hotel voor je vinden? Of heb je liever persoonlijk contact en extra service? Neem dan contact met ons op! We horen graag van je.

Onze kantoren

Kantoor Kopenhagen

Kantoor Kiev

Locatie

Location
Copenhagen
Nyhavn 43B
Routebeschrijving
Location
Kiev
Borysohlibska 3
Routebeschrijving

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuwe, getalenteerde mensen om ons Nustay-team te versterken omdat we snel groeien.

Full Time
Front-end Developer
Kiev, Ukraine

We are on the hunt for a brilliant new addition to our exceptional team, based full time in our office in Kyiv. Our new Front End Developer needs to have an extraordinary and diverse skill set in all aspects of the design and development process. The candidate needs to understand business needs for new features and be able to balance this with a technical roadmap of the development process. Our new Front End Developer should have the ability to collaborate with designers and development teams to define, design and deliver the best solutions possible.

Lees meer
Full Time
Middle+/Senior .Net developer
Kiev, Ukraine

We are on the hunt for a brilliant .Net developer to our exceptional team, based full time in our office in Kyiv.

Lees meer
Full Time
Customer Support Specialist
Kiev, Ukraine

A great opportunity to start a career in customer support is waiting for you! We are looking for proactive and people-oriented individuals that know what they want, ready to meet a new career and work hard to achieve a success.

Lees meer